volg ons op de socials

30 augustus

(rondom) centrum

Daar
wil je bij
zijn

Tijden en route vrijdag

Het bloemencorso trekt door Winterswijk waardoor het verkeer op vrijdagochtend en zaterdagochtend rekening moet houden met wat omleidingen. Lees hier wanneer het bloemencorso door Winterswijk trekt, waar je het corso kan bewonderen en wat de beste locatie is om je auto te parkeren.

Schema vrijdag

09.00 uur Afhalen vaandels bij de President van de Vereeniging Volksfeest, de heer Hans Smit, Eelinkes 51 met muziek van muziekvereniging Excelsior.

10.00 uur Start Bloemencorso
De volgende route wordt gevolgd:
Gemeentekantoor, Stationsstraat, Dingstraat, Zonnebrink, Vredensestraat, Singelweg, Peperbus, Groenloseweg, Haitsma Mulierweg, Gasthuisstraat.

Na afloop van het bloemencorso zullen de muziekkorpsen zich bij het bestuur van Vereeniging Volksfeest afmelden in de tent aan de Zuidzijde van de markt.

19.30 uur Prijsuitreiking Bloemencorso – In de tent – Zuidzijde van de markt.

Parkeren

Het centrum van Winterswijk, inclusief een ring daarom heen is op de beide dagen tot circa 13.00 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Je  kunt parkeren op de grote parkeerplaatsen aan de rand van Winterswijk. Bijvoorbeeld achter het station/ het Gerrit Komrij College en aan de Laan van Hilbelink.

Na afloop van het bloemencorso blijft het centrum afgesloten voor alle verkeer in verband met de vele festiviteiten.

Voor vragen kun je contact opnemen met Vereeniging Volksfeest via corso@volksfeest.nl.