volg ons op de socials

Vereeniging Volksfeest doet er alles aan om het feest op alle fronten zo toegankelijk mogelijk te houden voor iedereen. Ook financieel. Afhankelijk van wat je wenst te verbruiken, is het mogelijk om met een klein budget te genieten van dit grootse feest. Maar ook de kwaliteit van de diverse faciliteiten houden we graag hoog in het vaandel. Vandaar dat wij er bewust voor kiezen om onze toiletvoorzieningen regelmatig schoon te laten maken. Om dit mogelijk te maken en u een schoon toilet te kunnen bieden, vragen wij een bijdrage van € 0,50 per toilet bezoek of 1 muntje voor een polsbandje, welke recht geeft op vrij gebruik van onze toiletten, de gehele dag.

Verkoop munten tijdens Koningsdag

De Volksfeest munt (€ 3,00) is tijdens de Nacht van Oranje te koop bij de Storm. Tijdens Koningsdag is de munt verkrijgbaar bij de kassa van de Storm en aan de Noordzijde van de markt. 
De Volksfeestmunten zijn te gebruiken in De Storm en aan de Noordzijde van de markt. 

Verkoop munten tijdens Volksfeest

De Volksfeest munt (€ 3,00) is weer bij verschillende kassa’s te koop, te weten ter hoogte van Plokker (hoofdkassa, tevens pin aanwezig), Bril-In-Mode en De Revolutie (pin aanwezig).
Met de Volksfeestmunt kun je in de feesttenten op de Markt en in de Biertent op de kermis betalen. Maar ook bij de verschillende horecabedrijven in en rondom het centrum. De retourkassa (t.h.v. Plokker) is zondag tot 18.00 uur geopend.

In de feesttenten mag niet gerookt worden. Uiteraard geldt ook tijdens Volksfeest: NIX < 18 jaar!

Voor jouw veiligheid is er continu (24 uur) volop beveiliging aanwezig op en rond het terrein en worden er video beelden gemaakt.