volg ons op de socials

Paardenspektakel

Een gezellige Koningsdagochtend voor de hele familie op het “Paardenspektakel 2024” in het Scholtenbrug park. Naast de prachtige traditionele paardenmarkt, starten we met het “Ringsteken te pony en paard”, waarin de onderlinge sportieve strijd wordt aangegaan. Ook het “Romeins Ringsteken”, waarbij de Koningsparen uit de buurtschappen en het dorp tegen elkaar strijden, zorgt voor de nodige vrolijke spanning.
Gedurende deze ochtend kan iedereen genieten van de fijne sfeer en staan er diverse kraampjes met versnaperingen en streekproducten klaar.

Programma

08.30 uur Start paardenmarkt

09.30 uur Ringsteken te pony en te paard in het park van de Scholtenbrug. Mocht u hier aan mee willen doen, dan kunt u zich opgeven via paardencommissie@volksfeest.nl of ter plekke in het park. Aansluitend worden de prijzen voor het ringsteken uitgereikt.

10.00 uur Uitreiking van de prijs voor het best verzorgde paard en/of pony

10.00 uur Gratis pony rijden voor kinderen in het park tot 11.30 uur

10.30 uur Romeins ringsteken. De Oranjeverenigingen uit de buurtschappen worden vertegenwoordigd door hun Koningspaar.
Aansluitend: Ringsteken voor de kleintjes met een stokpaardje.

My Little Ponies

Bij Kristy en Kitty, ook wel bekend als My Little Ponies, draait alles om plezier hebben en een positieve boodschap overbrengen. Met hun Shetlanders laten ze zien hoe leuk kleine paardjes zijn en dat je ook vanaf de grond, gave dingen kunt bereiken. Ze zijn zowat van alle markten thuis, maar de grootste passie ligt bij Horse Agility en het geven van hun kleurrijke en vrolijke shows. Een positieve boodschap overbrengen is voor hun niet alleen gericht op paarden maar ook naar hun volgers en toeschouwers. Doormiddel van hun herkenbare regenboog obstakels en typerend regenboog branding willen zij er voor zorgen dat iedereen zich welkom, geliefd en gehoord voelt. “Wees lief voor jezelf en wees lief voor elkaar, Love Only.” Is dan ook hun boodschap.